ONJ 430 traktor

Velkommen til denne blog som måske kan hjælpe dig i beslutningen om at købe en kompakttraktor fra ONJ i Danmark?

Den er blevet til efter at jeg selv har stået i den situation uden at kunne finde hverken anmeldelser eller beretninger om erfaringer på internettet, bortset fra nogle fora for kinesiske traktorejere i USA.

Siden her er fuldstændigt uafhængig af ONJ.dk,  og alt hvad der skrives på den er et udtryk for min subjektive oplevelse fra den indledende kontakt til ONJ over levering til dagligt brug af en ONJ 430 traktor.

På siden vil jeg lægge links ud til diverse fora for ejere af kompakte traktorer. Jeg vil efterhånden kunne give dig en grundig gennemgang af en ONJ 430 traktor, i takt med at jeg gør mig mine erfaringer.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med at gå på opdagelse på siden.