DONG FENG DF-304 G2

DONG FENG DF-304 G2

Så blev navnet ændret hos  ONJ-traktor.com og nu også  med “.dk”. Min traktor bærer nu typebetegnelsen: DONG FENG DF-304 G2

DONG FENG DF-304 G2

Efter nu at have 95 timer på hjulene – ja det er ikke meget jeg benytter den – er den klar til service igen. Her den anden morgen måtte jeg opleve at den nærmest ikke kunne starte, og da den endelig gik i gang, var det med meget lave omdrejninger. Det stod klart for mig at den hverken fik brændstof og/eller luft nok.

“Nyt luftfilter og brændstoffilter” sagde de hos min mekaniker, der så passende kan give den et service-eftersyn ved samme lejlighed.

Jeg fortalte ham, at jeg synes at den oser vel meget, og om det kunne have noget at gøre med blandingsforholdet luft/diesel? “Det er ikke noget, vi kan justere på” svarede han – og mente at det ville blive bedre med nye filtre.

Jeg er en smule skeptisk der, og må så se. De nuværende filtre på min DONG FENG DF-304 G2 er ikke mere end 40 timers kørsel “gamle”